21 февр. 2007 г., 22:47

Бележка 

  Поэзия
899 0 4
Красива си, знаеш ли? Написах и аз,
на хартийка бяла накъсана в края.
Усмихнах се, после ръката и взех,
бележката вяла във нея превех.


Погледна ме жадно, отвърнах и аз,
отворил уста останал без глас.
Листчето ми хвърли обидена тя,
не ми повярва, дали имам вина.

© Венцислав Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??