20 окт. 2018 г., 23:33

Без 

  Поэзия » Любовная
313 0 0

Избрах едно сред безброй цветя.

Гледам го през сивата мъгла.

Уханието докосна ме със светлина,

направи ме роса и отлетя. 

© Емо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??