4 июл. 2009 г., 20:57

Без дрехи 

  Поэзия » Любовная
629 0 2

На мене ли само ми се струва

или в погледа ти има страст...

Бавно до мене достига,

пламва искрата между нас.

 

Рисуваш ме, казваш няколко думи,

свещта осветява ни нощта.

Този миг ще запомним,

как вълнуват се нашите сърца.

 

Отдавна чакам нощ такава...

пред теб без дрехи да съм...

Сгушена в ръцете ти прежадняла,

този миг е като прекрасен сън.

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??