Искам, но не мога!
Страх ме е, но искам!
Как да му го кажа?
За мен не е толкова просто, колкото изглежда...
Когато го видя...
Цялата започвам да треперя!
Не мога да говоря... Сърцето ми бие като лудо!
Отивам в друг свят,друга вселена където сме само аз и той.
Неговата прекрасна усмивка!
Той не знае какво чувствам към него и няма да научи, че го обичам...!
За какво му е?
Аз съм страхливка и не мога да му кажа , че съм влюбена в него...!!
© Daniela kalkanova Все права защищены