Dec 4, 2017, 12:27 AM

Без думи 

  Poetry » Love
469 0 1

Искам, но не мога!

Страх ме е, но искам!

Как да му го кажа?

За мен не е толкова просто, колкото изглежда...

Когато го видя...

Цялата започвам да треперя!

Не мога да говоря... Сърцето ми бие като лудо!

Отивам в друг свят,друга вселена където сме само аз и той.

Неговата прекрасна усмивка!

Той не знае какво чувствам към него и няма да научи, че го обичам...!

За какво му е?

Аз съм страхливка и не мога да му кажа , че съм влюбена в него...!!

© Daniela kalkanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любовта трябва да бъде изживяна. Кажи му го, направи признание нека да знае. Престраши се!
Random works
: ??:??