21 июл. 2005 г., 08:26

Без име 

  Поэзия
1016 0 3
Да заспиваш вечер с тишината,
да чакаш с надежда,
да гледаш светлината на луната,
в която твоят образ нежно се оглежда!!!

Да ходиш тихо по пясъка,
близо до пенливите вълни,
да гледаш на звездите блясъка
и да търсиш там онези две очи!!!

Да чакаш на брега облечена във бяло,
да гледаш притаила дъх морето,
да чувстваш сякаш времето е отлетяло,
да виждаш как безкраят слива се с небето!!!

Да искаш да спреш болката,
да спре да крещи във теб тъгата,
уж ти остава спомена за него във душата
а сега единствен спътник ти е самотата!!!

© Черната Далия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Има толкова Любов по света!С пожелание да откриеш Своята! Поздрави за стиха!
  • харесва ми
    обичай морето - и то те обича
  • Мен пък и други твои стихове ми харесват!!! Но и този определено си заслужава
Предложения
: ??:??