18 янв. 2014 г., 17:58  

Без сняг 

  Поэзия » Другая
389 1 1

Очаквахме Сезона на снега,
а вместо туй - Сезонът на мъглите
уви врата ни с пръсти-пипала,
проникна и в ума ни, и в душите ни.

И по клепачите тежи вода,
непреродена в девствени снежинки.
Очаквахме Сезона на срама,
а вместо него слепотата стигна ни.
 

© Павлина Гатева Все права защищены

Публикувано във:

В-к "Уикенд" 14-20.10.2017

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??