29 окт. 2020 г., 23:30

Без теб 

  Поэзия » Любовная
186 0 0

Море от чувства в моето сърце бушува.

Само като си помисля аз за теб и сърцето ми се то вълнува.

Мойта сладичка душичка си ми ти.

Позволи ми да докажа колко си специална ти.


 

Без теб не чувствам радостта,а само болката от самота.

Без теб я няма любовта,която искам аз на теб да я даря.

Без теб и слънцето не може да ме сгрее,защото душата ми без теб е замръзнала от лед.


 

Ти си пролетта за моята душа.

Стопли я ти за да може да цъфти.

Ти си слънце мое и моят свят,покажи ми мило,че със теб ще бъда в рая а без теб за мен е ад.

Завинаги ще бъдеш ти,момичето на моите мечти.

И във най смелите мечти го знай че само тебе ще обичам разбери.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??