20 апр. 2011 г., 22:49

Без теб 

  Поэзия » Любовная
693 0 3

Без теб съм

цвете във пустиня

без теб съм

птица без крила

без теб съм

огън без камина

без теб съм

буря във дъжда

и знай че без тебе слънце мое

не мога да летя!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??