1 нояб. 2011 г., 17:00

Без теб съм по-добре 

  Поэзия » Любовная
706 0 1

В старанието си да ме запазиш, ме загуби,

сам си си виновен, запомни!

Със викове и крясъци не ще ме върнеш,

най-добре завинаги ме забрави!


Явно била съм като в кома,

сама се чудя как толкова те изтърпях.

Но вече се събудих силна

и се радвам, че на воля отлетях.


Като теб ги има много още

и много като мен са ,,изгорели".

Дори да плакали сме тихо нощем,

както виждаш, и без вас сме оцелели.


За теб сълза не ще пророня вече,

много по-добре сама, отколкото със теб.

Оттук-нататък ще ме гледаш отдалече,

нека денят, във който срещнах те, бъде проклет! 

 

 

 

 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??