Безброй „Обичам те“
Обичам те – си мисля,
без теб светът се обезсмисля!
Обичам те – си вярвам,
на другиго не ще повярвам!
Обичам те – си казвам,
за тебе все разказвам!
Обичам те – се разлудявам,
с теб се вдетинявам!
Обичам те – си пея,
без тебе няма да успея!
Обичам те – живея!
Ти правиш ме да хубавея!
Обичам те – си се заричам,
тези думи искам да изричам!
Обичам те – си мой!
Обичам те, обичам те – безброй!
© Манипулирам Все права защищены