3 дек. 2011 г., 10:00

Безцелно 

  Поэзия » Пейзажная
800 0 3


 

Денят не иска

нощта да го приспи.

 

На хоризонта светъл

крокодил догонва

малка черна щука.

А срещу него

дракон опашат

е погнал облаче невзрачно.

 

... Приказка! Не ми се спи.

Не искам този ден

да свършва. 

© Константин Корадов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??