23 июл. 2008 г., 22:06

Безцветно 

  Поэзия » Любовная
782 0 2

Лъжливо слънце в безцветно небе,

студ в летните горещини,

като дъно на чаша кафе

черно-бели дни.

 

Спрялото време с бясна скорост си отива,

самота в безкрайни тълпи,

лице с усмивка фалшива,

гримирани силно очи.

 

Като дъно на чаша кафе

черно-бели дни,

лъжливо слънце в безцветно небе,

моля те, върни се и го оцвети.

© Маргарита Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??