Jul 23, 2008, 10:06 PM

Безцветно 

  Poetry » Love
784 0 2

Лъжливо слънце в безцветно небе,

студ в летните горещини,

като дъно на чаша кафе

черно-бели дни.

 

Спрялото време с бясна скорост си отива,

самота в безкрайни тълпи,

лице с усмивка фалшива,

гримирани силно очи.

 

Като дъно на чаша кафе

черно-бели дни,

лъжливо слънце в безцветно небе,

моля те, върни се и го оцвети.

© Маргарита Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??