Безглаголна любов
Утро. Душ. Кафе горещо.
Зов от спалнята. Приканващ.
Нежност. Ласки. Още нещо...
Мъж щастлив! Без дъх оставащ.
Камина. Пламъци. Уют.
Вивалди. Опус 6. Омая!
Той и тя. И няма друг.
Любов и похот. Пълна стая.
© Ник Желев Все права защищены
Джак охладеният