12 мар. 2007 г., 14:18

Безкраен танц 

  Поэзия
593 0 6
Вечност тиха, плаха към гърдите ти притискаш. Един блян в очите ти искри... нима денят забрани ти да танцуваш? Сред безкрайни цветове... танцувай за последно ти, до последните утринни лъчи... Нека звездите рози ти даряват... сцената копнее за смеха ти... танцувай сред овации от тишина... очите нека пламъка прегърнат и нощта в магия ще пребъде... вечна, подарила ти последна сцена, Безкраен танц под лунна светлина...

© Пламен Йовчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??