14 нояб. 2008 г., 11:15

Безлунна нощ 

  Поэзия » Любовная
840 0 14
Тази безлунна нощ
се заби като сърп
и проряза душата ми
с нажеженото си острие
от огнени спомени,
а те ме болят...
и припомнят ми,
че още съм жива
и обичам...

© something else Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??