Nov 14, 2008, 11:15 AM

Безлунна нощ 

  Poetry » Love
837 0 14
Тази безлунна нощ
се заби като сърп
и проряза душата ми
с нажеженото си острие
от огнени спомени,
а те ме болят...
и припомнят ми,
че още съм жива
и обичам...

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??