27 июн. 2012 г., 07:22

Безразлична... 

  Поэзия » Другая
722 0 9
Безразлична съм.
Нямам увличане,
нямам различна съдба.
 
Нелогична съм...
Често в отричане
ще избягам просто така.
 
И понятното с мен непонятно е.
Не тъгувам когато тъжа...
Отдавна не търся признание-
то е част от нова лъжа.
 
Не написах "вечните думи",
не намерих във тях яснота.
Куплетите в мен са надменни
когато целят свобода...
 
...Безразлична, 
неясна, 
но себе си,
коленича пред листа в нощта..
...Молитвено 
в мене 
родили се,
за наследник, тези слова...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??