26 сент. 2009 г., 12:31

Безсилие 

  Поэзия » Любовная
633 0 0

Искам да спра да мисля за теб - нe мога.

Искам да спра да те сънувам, но не мога.

Искам да не те желая, но не мога.

Единственият начин е да спра сърцето си,

но, дори и да опитам... мисълта за теб

ще го накара да бие отново...

 Дори и това не мога!

© Пламен Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??