15 мар. 2014 г., 19:11

Безсилие 

  Поэзия » Философская
632 0 0

Безсилие

 

Мелницата на живота

Не пожалва любовта

Къса цвят по цвят от нея

И го тъпче във калта

 

Мелницата на живота

Е безмилостна и зла

Но безсилна тя остава,

Побеждава обичта.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??