15 mar 2014, 19:11

Безсилие 

  Poesía » Filosófica
499 0 0

Безсилие

 

Мелницата на живота

Не пожалва любовта

Къса цвят по цвят от нея

И го тъпче във калта

 

Мелницата на живота

Е безмилостна и зла

Но безсилна тя остава,

Побеждава обичта.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??