29 окт. 2010 г., 09:25

Безсмислица 

  Поэзия » Другая
629 0 0

Желал ли си да плуваш в слънчеви лъчи

и нощите си да обличаш в звезднооблачни мечти?

Желал ли си да видиш усмивката на планина,

в окото на врабче да поживееш,

излитащо в соленоморска синева?

Желал ли си душа, която да изпееш,

понесена на пеперудени крилца,

да се влее в глухарчетата леки,

откъснати от вятъра, пътуващи в света?

 

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??