20 авг. 2011 г., 15:46

Безсънни нощи 

  Поэзия » Любовная
488 0 1


Нощ е черна, непрогледна,
вън тихо ромоли дъждец,
дори и в тъмното за теб копнея,
сънят бяга някъде далеч.

Безсънни нощи има много
и в тях - несбъднати мечти,
когато легнала мечтая,
а някъде далеч си ти.

Дали си искрен с мен  до края,
надежда в живота ми бъди,
за друга мислиш ли не зная,
надеждата недей руши.



© Мимето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ОО, тоа е страхотно! Наистина те поздравявам за красивото съчетание на рима, думи и смисъл!
Предложения
: ??:??