14 авг. 2011 г., 23:00

Безумна любов 

  Поэзия » Любовная
854 0 3

Безумна любов

 

Защо ли те видях?

Защо ли с теб се запознах? 

C фалшиви думи ти плени моето сърце,

а после твърдо каза „НЕ“...

 

 

Кажи ми как сега да живея без теб,

как да дишам без твоето присъствие до мен?

Научи ме как да бъда безразлична като теб

и може би ще стана аз съвсем различна!?

 

 

Не зная къде сгреших

и с какво толкова те нараних...

Че не разбираш ти каква силна любов ме изгаря

и че аз от теб жизнено се нуждая...

 

 

Без вина виновна“ ме осъждаш ти сега,

сърцето ми да е само болка и тъга,

но докога ли ще е така?

Измъчвам аз своята душа,

а за теб всичко е една непрестанна игра...

 

 

Недей! Моля те, престани!

Ако умееш да обичаш, обичай истински,

ако ли не – просто си върви.

И за мене забрави...

© Мимето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??