Защо ли те видях?
Защо ли с теб се запознах?
C фалшиви думи ти плени моето сърце,
а после твърдо каза „НЕ“...
Кажи ми как сега да живея без теб,
как да дишам без твоето присъствие до мен?
Научи ме как да бъда безразлична като теб
и може би ще стана аз съвсем различна!?
Не зная къде сгреших
и с какво толкова те нараних...
Че не разбираш ти каква силна любов ме изгаря
и че аз от теб жизнено се нуждая...
“Без вина виновна“ ме осъждаш ти сега,
сърцето ми да е само болка и тъга,
но докога ли ще е така?
Измъчвам аз своята душа,
а за теб всичко е една непрестанна игра...
Недей! Моля те, престани!
Ако умееш да обичаш, обичай истински,
ако ли не – просто си върви.
И за мене забрави...
© Мимето All rights reserved.