7 нояб. 2013 г., 22:10

Безвремие достатъчно 

  Поэзия » Любовная
410 0 0

Безвремие достатъчно

 

Достатъчно ми е това безвремие,
в което се стичат капки сладост. 
В което да прошепнеш на човек:
подай ръка, аз те обичам.
И вземи ме шепи две горещи,
аз сърцето си ти давам. С любов.
Да напишем с теб нашия стих,
с обичане да го пишем. С нежност.
Да запалим двама нашата есен.
И да се спрем в многоточие...

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn) 

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??