10 окт. 2021 г., 20:53

BG партоманията 

  Поэзия
178 0 0

Каква е таз партомания,

таз политическа пластика?

С политика у нас всеки захвана се, -

като художествена гимнастика.

 

В тотална сме криза,

без залъгалки,

щом в Парламента все по-навлизат

партподобия жалки.

 

И както сме я подкарали

тъй, занапред

идва ред

партия  да си направят

и ... гробарите -

"За упокой на България",

 

P.S.: И подир тази фатална градация

(У нас нали всичко възможно е),

дано не последва (О, не дай, Боже!),

и финалът на цялата Нация.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??