5 окт. 2008 г., 00:59

Библейски 

  Поэзия » Любовная
450 0 2

БИБЛЕЙСКИ

Далече съм.
Прати ми гълъб.
Ще ти го върна с клонка от маслина.
Не зелена, а суха -
знак,
че е намерил суша.
И сушата че е била
голяма.

***

Когато открия ковчега на Дядо Ной,
когато най-после намеря подслон за страстта ни,
знак ще ти пратя -
маслинена клонка -
по гълъба,
който отглеждам във сушата
с последното зърно
надежда.

© Svetla Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??