29 мар. 2007 г., 22:43

Бил ли си  

  Поэзия
473 0 3
Бил ли си през лятото на планина?
Усещал ли си силата на слънцето?
Харесваш ли прохладната гора,
зова на свобода, пулсиращ в тялото?
Желания събужда непознати
спокойната закрила и величие,
докосване до нещо малко
запълва пропастта в душите...


ВЕЛИКОЛЕПИЕ, БЕЗМЪЛВИЕ И
малко идиличност.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??