29 mar 2007, 22:43

Бил ли си  

  Poesía
488 0 3
Бил ли си през лятото на планина?
Усещал ли си силата на слънцето?
Харесваш ли прохладната гора,
зова на свобода, пулсиращ в тялото?
Желания събужда непознати
спокойната закрила и величие,
докосване до нещо малко
запълва пропастта в душите...


ВЕЛИКОЛЕПИЕ, БЕЗМЪЛВИЕ И
малко идиличност.

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??