29 нояб. 2014 г., 21:32

Бисерите ценни 

  Поэзия
323 0 0

Бисерите ценни

 

Мрак се спусна пред очите

Веч не греят към света

Те не виждат красотите

Вече само са мечта

 

Вместо мрака ми да блесна

В тайните ми дълбини

Вместо зрение бисер грейна

Господ ми го подари

 

Пак душата озари ми

В другия вдъхновяващ свят

С много бисери  от рими

Аз безкрайно съм богат

 

Аз ги вадя с пълни шепи

Те издават звук звънлив

Те са бисерите ценни

Век остават в белия лист

 

Това стихотворение съм го писал под спазена стъпка. Върху нея са композирани много мелодии

 

 

 

30.01.2014                                    Кирил Апостолов Иванов

© Кирил Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??