Бисерите ценни
Мрак се спусна пред очите
Веч не греят към света
Те не виждат красотите
Вече само са мечта
Вместо мрака ми да блесна
В тайните ми дълбини
Вместо зрение бисер грейна
Господ ми го подари
Пак душата озари ми
В другия вдъхновяващ свят
С много бисери от рими
Аз безкрайно съм богат
Аз ги вадя с пълни шепи
Те издават звук звънлив
Те са бисерите ценни
Век остават в белия лист
Това стихотворение съм го писал под спазена стъпка. Върху нея са композирани много мелодии
30.01.2014 Кирил Апостолов Иванов
© Кирил Иванов All rights reserved.