9 мар. 2012 г., 14:52

Благодарност 

  Поэзия » Другая
447 0 0

Благодаря ти, Боже,

поправи сторената грешка в мен

и към приятел близък що обидих,

с невежеството си в отминалия ден!

 

 

Това е мой урок, научих го

и знам, че няма как да се повтори,

няма пак! 

 

Ти винаги ми даваш шанс,

и ситуации, с които да се променя,

благодаря Ти, благодаря!

 

© Вера Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??