Благодаря ти, Боже,
поправи сторената грешка в мен
и към приятел близък що обидих,
с невежеството си в отминалия ден!
Това е мой урок, научих го
и знам, че няма как да се повтори,
няма пак!
Ти винаги ми даваш шанс,
и ситуации, с които да се променя,
благодаря Ти, благодаря!
© Вера Всички права запазени