30 авг. 2020 г., 22:01

Благодарност 

  Поэзия
566 0 0

Богородичке, в този свят ден,

ти простря ръчица над мен,

 

тебе славя, след тебе вървя, 

и за всичко ти благодаря,

 

че дари ме с умни деца,

внуци свидни ми радват деня,

 

ценен дар ми изпрати,съдба,

любов и търпение в зрелостта.

 

Уча ги с ползотворни дела

да разнасят далеч по света

 

обичта, доблестта, милостта

увенчани с безкрайна доброта.

 

 

28.08.2020

 

 

© Neli G Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??