29 июн. 2012 г., 10:15

Благодарност 

  Поэзия » Другая
1225 1 5

Благодарност 


Мила мамо, благодаря ти 
за миналите спомени добри,
уют ми Ти създаде,
като Човек ме изгради и 
с любов ме Ти дари.
Ти възпита ме
като Човек достоен, 
да обичам, да се боря с несправедливия живот.
Как да забравя, моя майчице,
с колко грижи си ме ти отгледала
и колко сълзи за мен изплакала си.
Далеч от теб съм, много надалеч,
но спомените ми за теб
и бащината къща винаги изплуват.
Как искам в гълъб да се превърна,
да долетя при теб 
и със сълзи на очи 
да те прегърна.
Пред теб да коленича 
и ръка за благодарност на тебе да целуна.
Ти ще ме погалиш плахо - зная, 
а аз на колене ще кажа:
БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО И ПРОСТИ МИ.
ОБИЧАМ ТЕ. 

© Кирил Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти Яна , благодаря и на теб Злати.Винаги между син и майка има голяма връзка
  • Колко е трогателна тази синовна обич!
  • Аз също настръхнах. Чувството е неописуемо. Поздравления за прекрасния стих!
  • Благодаря ти и на теб
  • Благословена майка! Настръхнах. Благодаря ти за чувството, Кирил!
Предложения
: ??:??