10 нояб. 2008 г., 09:54

Блуднице моя... 

  Поэзия » Гражданская
1386 0 32

 

 

 

 

 

                     Блуднице моя...

 

 

Моя Чест непотребна, какво те накара

при мен да се върнеш обратно?

Заложих те девствена - хит на пазара

и цената ти скочи стократно...

 

Не ти ли хареса при мазната мутра

животът зад скъпите порти,

усвои ли ги позите от Кама Сутра

след безбройните тежки аборти?...

 

Тъжна блуднице моя - Чест обругана

с провиснали кърпени дрешки!

Съвестта ми мърсува с мен под юргана,

нехайна към чужди болежки...

 

Май си гладна, а там във съседната стая

заредил съм продукти избрани!...

Харесай си нещо... Знай, все ми е тая...

Платих ги със твоите рани!!!

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??