28 июл. 2010 г., 07:49

Блян 

  Поэзия » Любовная
519 1 1

Блян

 

Аз искам в погледа ти да се удавя,

в ласки нежност и любов,

аз искам в ръцете ти да се оставя

и да ме прегръщаш цял живот...

 

Аз искам с тебе да говоря

с часове, с дни и с години...

Аз искам всеки миг да бъда твоя

на теб и твоята обич несравнима...

 

Аз искам да съм в твоята прегръдка

и в сънищата ми и през деня...

Аз искам да изпия всяка глътка

любов от твоята душа...

 

Аз искам вечно с тебе да остана,

притискай ме силно и до теб ме дръж,

аз искам да съм с теб, нима не заслужавам

да съм момичето на най-страхотния прекрасен мъж!

© Радослава Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??