27 окт. 2016 г., 10:10

Блян 

  Поэзия » Любовная
673 1 0

Моя обич измислена,

мой блян съкровен,

все те търся в мисли двусмилени

,,всяка утрин се будиш до мен."

Моя странна нереална мечта,

къде си в нощите палещи,

къде си? Дори в сънища спираш дъха.

Моя тревога, мой страх и съдба

крия се, а не мога повече да мълча.

Палиш в мене огньове и по жаравата

тръгвам с боси нозе,

по силно от мен е, по-силно

и не може да спре!

© Весела Веселинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??