Oct 27, 2016, 10:10 AM

Блян 

  Poetry » Love
672 1 0

Моя обич измислена,

мой блян съкровен,

все те търся в мисли двусмилени

,,всяка утрин се будиш до мен."

Моя странна нереална мечта,

къде си в нощите палещи,

къде си? Дори в сънища спираш дъха.

Моя тревога, мой страх и съдба

крия се, а не мога повече да мълча.

Палиш в мене огньове и по жаравата

тръгвам с боси нозе,

по силно от мен е, по-силно

и не може да спре!

© Весела Веселинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??