9 июн. 2011 г., 19:40

Бог високо, цар далеко 

  Поэзия » Другая
1475 0 11

Бог високо, цар далеко

 

Бог-високо, цар-далеко...

А на мен, за кой ли път,

ми треперят коленете-

уморена съм до смърт.

 

Бог-високо, цар-далеко.

Душо моя, докога

ще си носим само двете

тежкия, корав товар?

 

Бог-високо, цар-далеко.

С вас, ръчички, тук сме три!

Ето и сълзички текват-

по вода ще ни върви!

 

Ще се справим пак, крачета,

вие сте ми на късмет!..

........................................

Бог –високо, цар-далеко-

просто всичко е наред.

 

П.п.Лека вечер на всички изморени като мен...и кураж!

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??