5 июн. 2008 г., 10:02

Богат-беден 

  Поэзия
535 0 3

Смей се, Палячо!

Нали купуваш мечти

и продаваш приятелство?

 

Смей се!

Нали си размени душата

с друга душа - на овцата!

 

Смей се!

Нали търгуваш любов

и света заблуждаваш,

че... оцеляваш!

 

Смей се!

Вече напълно се сля с трона

Хамелеонът!

 

Смей се, Палячо!

Хайде, смей се!

 

Защо плачеш?!

© Наталия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??