9 мар. 2006 г., 23:01

Богиня на здрача 

  Поэзия
774 0 6

         Богиня на здрача

Свеждам смутена очи към земята.
Не трябва да видиш,че плача.
Прокарвам студено пръсти в косата,
подобно богиня на здрача.

Зловещо безмълвна улавям дланта ти.
Ела с мен в палата на мрака.
Не искаш?Недей,аз ще дойда в съня ти,
денят ще накарам да чака!

С невинен замах вледенявам дъха ти,
полека полазва мощта ми,
потрепващ,зад тебе се крие страхът ти,
завинаги роб на властта ми.

© Владислава Генова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??