15 авг. 2007 г., 22:10

БОГОРОДИЦИ 

  Поэзия
657 1 11
Казвал съм и пак ще го повторя:
"Всеки носи в себе си Мария...",
да превръща зимите във пролет,
да опива с висшата магия...

Няма на света жена, която
Богородица да няма във сърцето.
Затова ЖЕНА - това е святост!
Тя е смисълът на битието!

Тя за младенеца си живее,
ражда и отглежда свободата.
Пред Жената се благоговее,
смисъл на живота е Жената.

Днес е празник! Нека да е светъл!
Нека Богородица изгрее.
Ако видиш падаща комета,
знак е, че Мария в теб живее...


© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??