3 янв. 2012 г., 23:04

Божествена Искра 

  Поэзия
578 0 1

Божествена Искра!



Капка от роса – божествена  сълза
Полет  - небеса... слънчев лъч – мечта
Радост и тъга
Вплетени в душа  

Смях… ридание суета
Дъх последен и борба
На пустиня и река
А след тях... единствена... една
Вездесъщата – Искра

В мене в тебе и в света
Животворна кат вода
Търси близост... свeтлина
А обгръща я…

Тя единствена сама
Свързва сина и Oтца
Бог - божествена Искра!
Непреходна... в теб и мен... за вечността!

© Александър Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??