5 нояб. 2005 г., 09:43

БОЖИЯ ЗАКРИЛА 

  Поэзия
889 0 1

Там далеч във гъстата гора
се извисява пухкава мъгла
и от малка схлупена къщурка
лек дим бял далеч отива.

А над нея някаква сияйна светлина
сякаш тихичко нашепва,
че това е Божия эакрила
над добрите хора в нея.

© Моника Николаева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??