Бойко, мутра проста,
вече прекалява доста.
РЗС-то се разцепи,
Тагарински се изцепи.
Бойко, банкянският дон,
мачка Яне като слон.
Да го стъпче той мечтае,
ама овцата си го желае!
С борци яки той дружеше,
приятел на Пашата беше,
президента закача,
лапа от държавната погача.
Срещу Стенли бой як,
силен е Бойко пак.
Но и той ще се опари
сред държавните пожари.
© Георги Все права защищены