17 нояб. 2018 г., 11:46

Бойко за оставката на Валери Симеонов 

  Поэзия » Юмористическая
338 0 0

"Това правителство се клати.

Валери, оставката си ти подай.

В задънена улица ме прати,

затова кротни се там и си трай!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??