Nov 17, 2018, 11:46 AM

Бойко за оставката на Валери Симеонов 

  Poetry » Humour
280 0 0

"Това правителство се клати.

Валери, оставката си ти подай.

В задънена улица ме прати,

затова кротни се там и си трай!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??